Det finns bara ett ord...

...och det är dålig uppdatering, oj det var visst två ord :P

Jag känner att jag inte har tid, inte har lust och ork att blogga så det är anledningen.
Kanske blir bättre nu under jullovet!

Shit det är bara en riktig skoldag kvar! EN DAG!! Fast sen är det iofs julavslutning på onsdag men men det räknas inte! Det är helt sjukt vad jag längtar! JULLOV här kommer jag :D

Ha det så bra till vi hörs igen!
Kram L


Visste du att...

Visste du att alla butiker i Kista Galleria stänger 22.00 från och med idag tills den 23/12?
Inte?
Jag är inte förvånad! För du verkar inte vara ensam det. Hela Kista Galleria var dött vid 21.00 som vanligt så det känndes lite onödigt att man behöde jobba en hel timma extra.

Kram och God natt L


www.dåliguppdatering.se

Vet inte varför, men har inte känt för att blogga på sistonne...
Får se när jag bloggar igen nästa gång!

Ha det bra!
Kram L


MR-dagen

Vad står MR för kanske ni tänker? Det står för Mänskliga Rättigheter och det är vad hela dagen idag kommer att handla om i skolan. Vi börjar 9.50, skönt med sovmorogn, och slutar typ 2-3 någon gång. Skönt att slippa alla vanliga lektioner tycker jag :)


I våras när jag väntar på bussen.
Tänk att man inte behövde någon jacka!

Kram L


Snart JUL!

Om bara 15 dagar är det julafton!
Om bara 13 dagar får jag jullov!
Om bara 9 skoldagar!
Jag vet inte om jag ska få panik eller om jag ska vara jätte glad och typ studsa runt av glädje. Det är mycket uppgifter och prov men ändå det är det värt det är snart lov och ledigt. Fast lite panik är det också, har inte köpt en enda julklapp... Måste göra det i helgen punk slut!



Julpyntet är framme, så himla mysigt!



♥L


Min fot i bilder





Utsidan och insidan.

Som ni ser på bildrna så har min fot nu börjat bli blå...
Jag förstår inte varför mina fötter altid blir så svullna och blå. När de andra i laget stukar fötterna så kan dom vara med på nästa träning igen, medans jag är bort i en evighet! Typisk!

Kram L


Troja

I svenskan ska vi göra en filmanalys av filmen Troja. Så det är vad jag försöker göra nu...Eller försökte det går inte så bra så jag bestämde mig för att ta en paus. Det är så himla tråkigt och svårt! Begriper verkligen ingenting :/
Vi ska typ skriva till någon som redan har sett filmen och är jätte filmintresserad. Men då fattar jag inte varför jag ska skriva överhuvudtaget! Jag menar den vet ju redan allting då... Varför ska jag då förklara hur filmen inleds, vilka som är huvudpersonerna osv? Förstår verkligen inte som sagt.
Är iallafall redan hemma så det är något jag kan vara glad över!
Kram L

Bara 2 timmar

Orkar inte skriva något idag...

Imrogon däremot kommer jag ha massa tid!
Börjar 8.20 och slutar 10.10 :D Jippie!
Fast jag kommer behöva plugga typ hela dagen hemma.
Jaja

God Natt och Sov Gott


Mina bästa tjejor och jag (till vänster)! På utöbåten ipåväg till klassresan, saknar allt och alla!

Kram L

Mål slutfört! Eller?

Nu kanske ni undrar hur det har gått med mitt mål, eller?

Så här ligger det till.
Jag kan gå utan kryckor, men det gör ont som f*n och foten är svullen och stel så att den inte går att böja. Suck! Men jag går iallfall! Det går inte fort och det ser inte så smidigt ut men jag går! Jag kommer framåt utan kryckor :D

Så, imorgon så ska jag gå till skolan utan kryckor! Haha, vi får väll se om jag kommer hem eller inte...

Kram L 

Egypten, Sharm El Sheik, El Hadaba




Underbart eller hur!? Hit ska jag på jullovet och det ska bli så himla härligt! Eller?

Artikeln ovan från Aftonbaldet

och artikeln ovan från SVD...

Hoppas verkligen att det har slutat innan vi ska dit! Jag som verkligen har sett frram emot att snorkla. Så kommer det en haj som äter upp folk! Typisk!

Men ändå jag ska till Egypten!!!! Det är ju as nice bara det lixom även om man kanske inte kommer kunna bada i havet :D

Kram Linda

Sommar och Sol



Saknar och längtar tillbaka!
Jag hade ett liv.
Ett liv,
 utan stress,
 utan krav,
Ett liv som lekte.


Fot=Stukad

Har varit och rönkat foten nu på morgonen. Som tur var så är den bara stukad. Jippie! Om man kan säga så... Det är iallafall bättre att den är stukad än om den hade varit bruten. Så är ganska glad faktiskt!


En röntgad fot, fast inte min :P

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Får se om jag uppdaterar senare idag om hur det går med mitt mål.

Kram L


Ett mål, Mitt mål

Nu har jag satt upp ett mål!
Det är att jag ska vara så bra i min fot tills på tisdag så att jag kan lämna kryckorna hemma. Vill verkligen inte hoppa runt i skolan med kryckor! Så pinsamt, jag har ju liksom bara stukat foten... Lite mesigt tycker jag att komma med kryckor som om man brutit den :P Så det blir helt enkelt mitt mål!
Kunna gå utan kryckor på tisdag. Punkt slut.



Nu är det berstämmt!
Kram L

Ps. Juste jag har inte sagt att jag är ledig på måndag! Studiedag! Så det är därför jag först behöver kunna gå på tisdag :) Ds. 

 


ROOTS

Har tröttnat sjukt mycket på att inte göra någonting nu! Jag bara ligger i soffan och har gjort det hela dagen nu. Varierar mig med att hålla på med datorn, titta på tv och göra läxorna, men har tröttnat på allt nu!
Ska se om jag kan ta kortg och lägga ut en bild på min fot. Kan iallafall säga att den är blå på utsidan och lite rund av svullnaden. SÅ typiskt!
Juiste! Igår kom mamma hem med ett par skor. Är verkligen jätte nöjd! 

 Mod. 419, ROOTS
Det blev ett par sånna här skinn uggs fast svarta. Märket ROOTS i storlek 39 så jag får ner foten med bandage. Perfekt! De finns på Eurosko för 799 :-

Tack Tack Tack MAMMA!

Kram L


Uggs som inte är Uggs

Nu är mamma och köper skor till mig! Kommer inte kunna gå i mina vinterskor eftersom de har klack och för det andra kommer inte min fot gå ner i den.

Har sagt att jag vill ha ett par Uggs från Eurosko, men får se snart vad det är hon kommer hem med!

Mod. 77, ICU
Eurosko 599 :-



Skopunkten 199 :-

Tack Mamma! ♥L

Alla svordommar som finns!

En sak som jag har väldigt svårt för, det är att skriva svordommar. Det känns lixom lite onödigt. Däremot så svär jag i vanliga fall för då hinner jag inte tänka.
Aja, iallfall, nu har jag väldigt stor lust att svära och bara vara arg! Hade match imorse och hann spala typ max 1 minut innan jag stukade foten. Så himla irriterande! Det är tredje gången jag gör det nu i basket sammanhang och fjärde gången om man räknar totalt. Serriöst talat så orkar jag inte med det! Ligger i soffan och kan inte göra någonting annat än att titta på tv och hålla på med datorn. Usch vill inte tänka på hur lång tid det kommer att ta innan foten är helt bra igen och jag kan börja träna :(

Kram L


Orkar...

...INTE!

Blir inget inlägg idag.

Ha det bra!
L


Besviken

Som jag sa så skulle vi ha en övning på levnadsläran som kallas Mentometern. Vet inte varför det heter så men jag kan förklara hur det går till iallafall.
Förra lektionen så fick vi skriva vilka JA och NEJ frågor vi ville som klassen sedan skulle svara anonymt på. Det blev verkligen alla möjliga frågor, allt från "Tycker du att datormusen i datasalen smakar lök?" till "Har du haft sex med någon i klassen?". Roligt! Det var så jag tänkte och verkligen såg fram emot det här, men jag blev verkligen besviken. Den anonyma svarningen på frågorna gick ut på att man på en dosa antingen skulle trycka grön för ja eller röd för nej, men tydligen så var det någon som hade problem med det. Det var tydligen för svårt att trycka på en knapp... Så det tog typ en evighet på varje fråga så att man till och med hann glöma bort hur frågan lydde innan alla hade svarat och man kunde se resultatet. Typiskt! Jag som verkligen hade sett fram emot det.


Aha nu fattar jag! En sån här pryl kallas mentometer! Aja, det var iallafall en sån med grön 1:a och röd 2:a som vi använde :)

Gissa vad jag ska göra nu? Om du gissade på plugga så gissade du helt rätt! Som sagt skola och plugg det är det mitt liv består av nu för tiden. *Suck*

Kram L


Extra Pengar!

Igår så jobbade jag, det gick ovanligt bra faktiskt! Förutom när jag blev lämnad själv i 5 minuter och det på den tiden kom 2 st som ville beställa en barbietårta...Vilket jag inte vet hur man gör :P Men det gick bra, dom kom tillbaka en halvtimme senare istället :D
Juste! Jag satte rekord i driks också! 23 kr :D varav 18 kr var från en person...haha, han gav nästan mer i drixs än vad han köpte för, nästan.

Nu är det skola som gäller! Levnadslära, Matte, Enelska och Kemi. Levnadsläran ser jag fram emot för vi ska göra mentometerknapparna. Säger väll er ingenting men hinner inte förklara nu...Tar det efter skolan, men kan väll säga att det är frågor som man anonymt svarar på typ ;D

Kram L

Hmm...


   Albrekts Guld 499 :-                                    Guldfynd 698 :-

Vill ha en guldberlock som jag kan ha varje dag. Frågan är bara hur den skulle se ut. Gillar nyckeln från Guldfynd väldigt mycket men den är så liten, så den skulle se så ensam ut på en kedja. Hmm... Får fundera vad jag vill ha för någon så att man kanske kan önska sig det i julklapp!

Just nu så har jag en berlock som ser ut ungefär såhär fast stenen är rosa på min guldkedja:

           

♥ L


KALLT!

Det är helt sjukt vad kallt det är ute! :O Imorse var det typ -17 grader... Näsan höll typ på att frysa ihjäl och jag måste verkligen köpa en halsduk innan det är försent, haha.

Vad har hänt idag då? Jo först så hade vi svenka och fick tillbaka våra krönikor. VG-. Blev typ sur över det även om det är ganska bra, men anledningen till att jag blev sur var över lärarens komentarer. Till att börja med fick jag inte ens G på att följa instruktionerna. Det stod att man skulle skriva 4 sidor, men jag skrev 5 och en halv. Så jag kollade med henne att det var okej innan jag lämnade in och hon sa att det var heeelt okej. Men håll dig till det du har sagt då! Samma sak med att överdriva, hon sa att man skulle överdriva så då gjorde jag det. Sen så skriver hon att "det är inte alls alla busschaffuörer som är onda". 1. Jag sa inte att dom var onda! 2. Jag skulle ju överdriva då kan jag ju inte skriva att en busschaför gjorde något dumt och sen skriva men alla andra är änglar. Då har jag ju inte överdrivit?
Aja, ska försöka glömma det ett tag nu tills nästa lektion då vi har mittkurs prat med läraren. Då ska jag klaga punkt slut! 

Förresten nu tycker jag att det är dax för dig (du vet vem du är) att skaffa blogg faktiskt! Vill veta vad som händer i ditt liv faktiskt är så himla sällan vi ses!

Saknar dig och ni andra och sommaren!

Kramar till alla men specielt till dig! L


RSS 2.0