Friskis Vs Plugg

  VS  

Så himla typiskt att plugget ska vinna! Måste läsa 20 sidor i engelska boken ( face som ni ser på bilden ), plugga till spanska skrivprovet imorgon och göra massa tal i matte boken. Mitt liv består bara av skola, antingen är jag där eller så sitter jag hemma och pluggar!  

Hoppas verkligen att du har mindre plugg, att du har ett liv tillskillnad från mig!
Kram L


Sista November

Gud vad tiden går fort! Nu är det snart julafton när det allderless nyss var sommarlov, helt sjukt! Aja, nog om det...
Jag vet inte om jag har skrivit något om det förut men jag har iallafall köpt nya hyllor till mitt rum. Det blev super fint! Så jag tänkte att för en gångs skull ska jag lägga upp en bild som jag själv har tagit :)


Nöjd!

Nu är det bara vägg ytan bervid som måste göras någonting åt, elelr vad tycker ni?


En tavla kanske?

Kram L


Läxhög

Hela dagen igår gick ut på att göra läxor. Hade en hel trave som jag burit hem i fredags som behövdes göra. Bl.a. Kemi uppsats och Engelska läsebok. Tråkigt värre! Men men, nu är dom gjorda och en lång skoldag väntar. 

Kram L

Som jag trodde

Precis kommit hem från AB nu! Vi hade det super roligt och DE jag vann! Haha viktig detalj.
Det blev kyckling precis som jag trodde men dock inte kycklinggratäng som det brukar bli utan en kycklinggryta med allt möjligt i. Gott! Men gillar kycklinggratängen liite mer :D
Orkar inte skriva nåt mer nu...

God Natt L

Kyckling kanske

Ska hem till AB snart! HP kommer och hämtar mig kvart i, så att vi hinner dit till klockan 6. Vet inte vilka som kommer eller vad vi ska göra, men det blir nog super kul! Det var länge sen jag träffa AB sist nu. En sak vet jag iallafall och det är att vi ska laga mat tillsammans, muums! Kyckling kanske? Det brukar bli det när man är hemma hos AB. Super gott :D Lägger kanske upp receptet sen!

Ha en bra kväll!
L

Det luktade torsk...

...och torsk blev det.

Gick upp klockan kvart över 7 på en lördag bara för att spela match och förlora. Så INTE värt det. Aja, nu har jag redan spelat match och klockan är bara 11. Så har verkligen hela dagen kvar. I vanliga fall skulle jag inte ens ha varit vaken vid den här tiden...


Torsk!

Kramar från en torskad L


Glassmonster

Nu äter jag glass igen! Det är inte bra, äter det alderless för ofta. Tur att jag inte äter godis för annars hade jag blivit fet av allt onyttigt. Nu blir lixom glassen bara godis ersättare (dålig ursäkt haha). Måste skärpa mig!


Godaste glassen som jag aldirg kommer få nog av!

Kram L


Time to...

WORK!

Maby I should start writing in English? Eller inte!

Kram L



Panik!

Nu har jag precis kommit hem! Fick stå och vänta på bussen i en halv timme, så mina fötter och tår är typ isbitar. Jag måste verkligen köpa ett par varma och fodrade skor. För med tanke på hur vädret är nu, snö, snö och ännu lite mera snö, så finns det en risk att det kommer fortsätta vara kallt. Det är ju lixom bara november.
Idag fick jag tillbaka mitt engelskatest resultat. 35 av 44! Bra gissat! Det var så jag kände... Trodde verkligen inte att jag skulle få så bra resultat! Läraren sa att det tillochmed var ett starkt VG :D Så jag borde vara glad! Men jag fick mer panik för att jag känner att jag kan inte så här mycket... Aja, får se vad som händer :/
En annan sak jag får lite panik över är att jag håller på att råka jobba för mycket som jag sa i förra inlägget! Jag har i år tjänat 14 000 kr (Jippie!), Har två månadslöner kvar innan året är slut, Varje månad får jag ca. 2000 :-, Max jag får tjäna är 18 000 kr per år. SÅ alltså är det typ precis så att jag kanske kommer täna för mycket... Aja, I-landsproblem så det skriker om det. Lixom "å nej jag tjänar för mycket pengar" :P 


Kan man få för mycket?

Pussar L


Jobba för mycket?

Igår så blev det jobb. Fick vid typ 3 veta via sms att hon som egentligen skulle jobba var sjuk, så chefen undrade om jag kunde jobba. Hm tänkte jag, har vi några läxor. NEJ (Jippie!) det har vi inte!! Så jag åkte en timme senare iväg från skolan påväg mot Kista och Complé.
Nu måste jag bara se till att jag inte tjänar mer än 18 000 i år... För då måste jag betala pensionsavgift? Varför? Jag är 16 år! Det är typ 50 år kvar tills jag blir pensionär! Aja, måste räkna lite på det där nu så att jag inte jobbar "för mycket" :/
Bra start på det blir att jag jobbar idag också :P

Kram L

Ps. Matte provet igår gick typ sådär kändes det, men sen hade jag svarat samma som en annan på typ alla så då kändes det som om det gick bättre Ds.


Uppsi

Godmorgon allihopa! Eller Godmorgon LT kanske jag borde säga istället :)
Hade sovmorgon idag. Hade tänkt gå upp en timme tidigare för jag har inte pluggat något till matte provet på typ 4 dagar nu, och det är idag... Men när klockan ringde så struntade jag i det helt och hållet! Jag tänkte att det går säkert bra ändå även om jag inte pluggar nu på morgonen. Uppsi! Dum tanke, och nu när jag har tid över så sitter jag vid datorn istället. Uppsi! BLir bara mer irriterad på mig själv ju mer jag tänker på det :P



Första lektionen Idrott, en timmes badminton!

Påtala om Idrott, igår på idrotten så sa en kille i klassen att jag blivit "fett biffig"! Blev fett glad men sen insåg jag att han bara sa så för att ha en anledning att spänna sig och gämföra med min arm. Vilket grjörde att min såg ut som en pinnearm jämfört med hans... Suck!

Kram L

 


Flumm

Har varit på 1 timmes flummträning (baskettränging) om det är någonstans jag kommer få träningsvärk så är det i magen. För att jag har skrattat så mycket! :D

Haha L

Irriterad!

Idag var ju sista dagen vi hade på oss att öva till dansuppvisningen. Vi kom till idrotten en timme i förväg och började öva då för vi hade panik över att vi ännu int ekunde den. Så vi övar i typ 1,5 timme, när vi plötsligt hör att vår lärare har sagt till en annan grupp att uppvisningen är uppskuten tills på måndag om en vecka. Fan vad jag blev irriterad! Varför blev du irriterad? Ni får ju mer tid att öva tänker du säkert nu, eller? JO visst får vi det. Men vi har ändå träffats på fritiden när vi egentligen inte har haft tid, jag har tänkt på det varje kväll och haft lite panik. Helt i onödan!

SÅ kramar från en irriterad L

Bumpy Ride

Igår var jag hemma hos KS med SS, HJ och KS kompis J. Vi åt tacos och framför allt så badade vi i KS jazzuci!! Det var så himla mysigt. Vi berättade spökhistorier, rulla oss i snön och hade snöbollskrig i bikini. Första gången jag bada i en utomhus jazzuci och jag hoppas verkligen att det inte är sista gången som jag gör det.


Idag har jag först pluggat matte... Massor av uppgifter, men nu tror jag faktiskt att jag kan allt som jag ska kunna till provet på tisdag.
Sen åkte jag och mamma till IKEA i barkaby. Förseten en sak jag stör mig på varför har IKEAs hemsida .com och inte .se? Det är ju ändå ett svenskt företag. Aja, strunt i det. Vi köpte iallafall fyra vägghyllor till mitt rum, så nu ska äntligen alla böcker försvinna bort från skrivbordet.

Ingen bild på den just nu för IKEAs bilder vägrar bli kopierade... 

Allderless nyss så var SS här. Vi övade mer på den omtalade dansen som vi ska visa upp för klassen på tisdag. Vi blir iallafall bättre och bättre även om vi fortfarande inte är bra :P

Bumpy Ride - Mohambi ; Låten som vi ska dansa till! Typiskt att jag inte klarar av att lägga in ett YOutube klipp :(

Det var typ allt från mig!
Kram L

Som jag sa

Nu har jag varit i Stinsen med JM, precis som jag sa att jag skulle vara. Vi hade det jätte trevligt! Gick runt i affärer och tog en lunchfika på Waynes Coffee. En varm choklad med grädde till mig + En vaniljlatte till JM + En ost och skink toast att dela på = Mums!!


Måste prova att göra en hasselnöts latte nån gång när jag jobbar,
det verkar vara så gott! Eller?



Hittade även lite saker som jag vill ha och två saker som jag köpte. På Twilfit hittade jag suuuper söta benvärmare, som jag bara måste önska mig i julklapp! Kosatar bara 99 :- och var mjuka och fina och varma och helt enkelt helt perfekta!


Så här ser dom ut, fast jag vill ha dem i vitt!

Det jag köpte var två linnen från Gina Tricot. Det var rea så de kostade bara 64,50 :- istället för 129 :- så det var bra. Och precis som jag sa till mig själv så köpte jag något färgglatt den här gången!

Bra att ha och absolut värt sitt pris! :)

Ha en bra dag! Kram L


Till Stinsen

Nu är det brottom, igen, känns som om jag alltid är stressad.. Ska göra mig iordning för om en halvtimme ska jag träffa bästaste JM för vi ska åka till Stinsen och shoppa :D


Kram L

 


Bara vara

Ni anar inte hur glad jag blev idag efter svenska lektionen! Jag står vid skåpet och packar ner alla läxor. Vad har vi tills senare i veckan? Så tänker jag. Och då kommer jag på det! Det är FREDAG! Det är HELG! Hade helt glömt bort det. Så nu är jag väldigt glad :D
Tyvärr har jag inga planer för ikväll. Det blir nog en bara vara hemma kväll, men det känns faktiskt väldigt skönt. Känner att det är så mycket som händer hela tiden och det enda jag vill ha nu är faktiskt en lungn stund. Kanske tittar på en film med familjen, vem vet?
Imorgon har jag däremot planer! Först ska jag troligen träffa JM, shoppa i centrum kanske? :) På kvällen ska tjejorna i mentorsgruppen hem till KS, vi ska bada i henns utomhus jacutsi (stavas?) äta tacos och bara ha det super roligt! :D Längtar redan nu tills imorgon!!


Längtar ännu mer till!

♥L


Äntligen!

Nu är vi klara med våran dans till idrotten! Jag, ESV och SS har varit hemma hos mig i 4 (!) timmar och bara klurat och hittat på olika steg, och nu är den klar! Jippie! den blev bra tycker jag, fasat nu måste vi bara lära oss allt utan till och göra den i takt med varandra... Uppsi, typ lika svårt som att hitta på dansen. Aja, men vi har 5 dagar på oss. 5 dagar!! Det är ju ingenting! Aja, vi får se hur det går!
Måste öva lite nu :/

Kram L

Som vanligt igen

Tisdag, det är då jag ska jobba så är det bara. Har varit så hela hösten så det har blivit som en rutin. Fast förra veckan så jobbade jag på onsdagen istället och allt blev konstigt. Jag kunde ju inte träna på onsdagen som jag brukar och så var jag ledig på en tisdag. Det går helt enkelt inte... Så som tur avr så fick jag jobbtid på en tisdag den här veckan! Så nu är allt som vanligt igen :D

Kram L


En kamera kanske

Min blogg ser ju bara för tråkig ut. Inga bilder någonstans... Jag vet själv att om jag ser en blogg som inte har några bilder så läser jag den inte, så varför skulle någon vilja läsa min blogg? En bild på vart 10 inlägg. Måste bli bättre på det här! Men största problemet är att jag aldrig tar kort med min kamera jag har, så var ska jag få bilderna ifrån? En ny kamera kanske skulle vara något, som tar lite bättre bilder och inte bara massa suddigt :P Fast jag vet inte om jag skulle lägga in några bilder ändå. Är så lat så jag orka inte vänta på att ladda in bilderna i datorn...


Min gamla kamera

Min nya kamera?

Får försöka bli bättre på att lägga in bilder helt enkelt!


Puss L


På bättringsvägen

Jag vet inte men allt känns bättre nu! Jag är gladare och har inte samma ångest får alla möjliga saker (främst innom skolan). Bara att det känns bättre gör att det känns ännu bättre!

Kom precis hem från träningen... Har varit i B-hallen i 5 timmar idag :O 1 timme med skolan,  1 timme coatch för 96:orna, 1,5 timmes matte samtidigt som jag tittade på när 95 hade sin träning, 1,5 timmes egen träning med 93 laget. 5 timmar det är inte okej!!

Nu blir det duchen!
♥L

Ta vara på tiden

Så var det måndag igen och snart ska jag ta bussen till skolan. Alltid lika plågsamt som varje måndag... Men jag måste ta vara på dagarna och tiden nu, för på torsdag får jag nytt schema :/ Jobbigare schema med bara ett block ledigt, sluta fyra varje dag och bara en sovmorgon...

Nu måste jag kuta till bussen
L

Hur tänkte jag?

Hur fan tänkte jag?! Och jag tänkte ju mycket också och ändå så blev det mer än fel! Så fort någon påminner mig om det eller det iallafall dyker upp i mina tankar så är det det ändå jag tänker på. Jag mår så dåligt av det! HUR kunde jag vara så elak. Elak rakt igenom. Men gjort är gjort. Inget skulle bli bättre om jag försökte ändra det nu...
Hur fan tänkte jag?!?!

♥L

Ångest

Helgen har gått så sjukt fort och nu är söndagen snart slut också. Får lite smått panik... Vill ha helg i en vecka till minst!

Kram L


Harry Potter

Kom precis hem från HP, där vi har haft Harry Potter-maraton.
Ska berätta mer om det men först måste jag berätta en annan sak! Vi spöa Tensta med 28-63!! Så jävla bra! Alla kämpade tillsammans och vi vann verkligen som ett lag. Det är sånna här stunder som gör att jag älskar basket. Det gjorde min dag!
Tillbaka till kvällen. Hade gjort choklad grodor, av gröna och oranga gelegrodor som jag doppat i choklad. Riktigt ambisköst för att vara mig, men det var det enda ätbara jag kunde komma på i Harry Potter tema. Dom uppskattades iallafall :D Haha, stackars PW som ville ha en med orange insida men som lyckades ta 4 gröna istället. Jag får köpa några oranga till dig i julklapp eller något :P De filmer vi såg var 1:an, 4:an och 6:an, bra filmer tycker jag men lite långtråkigt eftersom man vet hur dom slutar och vad som händer. Iallafall en rolig kväll, tack alla som var där!

   
De tre filmerna vi såg



Ja det var iallafall såhär som mina egengjorda chokladgrodor skulle se ut...Visst man såg att mina var chokladgrodor men inte så bra som de här :P

Godnatt L

 


Shopping sugen

Nu har jag precis kommit hem från Gabbi, det blev där det blev att vi spenderade kvällen. Riktigt mysigt och super god mat lyckades vi laga också! Klyftpotatis i ugn, stekt marinerad kyckling med hemma gjord tsatsiki (stavas?), mums! Duktiga tjejor!
Det var tänkt att vi skulle shoppa lite också, var super taggad på det! För det var så länge sen jag köpte något sist... Tyvärr han vi inte gå och titta i några klädbutiker :/ Kanske hinner med det på söndag istället, får se.

Kram L

 


Elak rakt egenom

Det är vad jag känner mig just nu...

Snabbt inlägg

Go morron! Nu ska jag allderles strax ta bussen mot skolan. Det var jätte skönt med sovmorgon idag, behövde verkligen sova lite extra! Eftermiddagen/Källen kommer troligt vis och förhoppningsvis spenderas med flickorna i mentorsgruppen. Det var snack om julbord (i november!? :O) och shopping, så det blir nog roligt! :D

Mums vad gott det ser ut!


Nu måste jag springa!
♥L


Äntligen hemma

Nu kan jag äntligen få sätta mig ner, hemma på en stol och bara ta det lungt. Har varit i skolan hela dagen var hemma i 1 timme och rå plugga matte för att sedan åka iväg och jobba i 5 timmar. Det var roligt och tiden gick fort trots att det var hur lite kunder som helst. Egentligen är det en omöjlig ekvation. För Mycket kunder = Tiden går fort, och Lite kunder = Tiden går långsamt. SÅ är det bara! Fast tydligen inte idag :P

Puss och Kram L

Läxor och ännu lite fler läxor

Det känns som om det enda jag gör är att plugga. Är jag inte i skolan så sitter jag hemma vid skrivbordet och pluggar. Är det så det kommer vara i tre hela år på gymnasiet? Hoppas verkligen inte att det blir mer iallafalll :/
Jag började göra matte, sen kom jag på med lite panik att svenskan är ju till imrogn så den måste jag ju göra först! Så då blev det till att börja med den direkt. Vi har "prov" där vi ska skriva en krönika om...ja...istortsett om vad som helt. Lite jobbigt tycker jag, för jag har så stor besluts ångest. Men nu tror jag att jag har bestämmt mig. Det blir SL som min krönika ska handla om. Faktiskt inte om hur stor kaos det blir när det snöar utan om hur busschaffuörerna stänger dörrarna och kör när dom ser att man kommer springande allt vad man kan för att hinna! Blir så irriterad på det! Hoppas det gå bra imorgon när jag ska skriva :P

♥ L


SNÖ

Hela dagen har det snöat, så nu ligger det ett tjockt lager snö på marken! Mysigt tycker jag, andra hatar det. Kan hålla med dom att det inte är roligt med slask över allt, men när den bara är vit och ligger där så finns det absolut inget fel med snö enligt mig :)


Så här ser det ut när man tittar ut genom mitt fönster.
Bara det att kortet är taget förra året :P


Nu blir det plugg :/ Både svenska och matte...
Kram L

 


Ett löfte är...

...ett löfte. Så nu sitter jag och skriver ett inlägg precis som jag sa att jag skulle göra igår kväll. Hade sovmorgon idag, suuper skönt! Det är så himla jobbigt att gå upp sent när man har sovit länge och ställt om dygnet under lovet. Så tack tisdagsschemat! Inte bara att jag har sovmorgon idag, det är bästa schemat under dagen också.
10.35-11.35 Levnadslära där man inte måste göra mer än vara där för att få bra betyg :)
11.40-12.10 Mentorstid där vi inte gör någonting för min lärare är lite seeeg...
Lunch
14.10-16.00 Matte
Helt enkelt en bra dag!

♥L


Ojdå

Dagarna verkligen bara flyger fram och jag glömmer bort att blogga :/ Lovet är slut och det har redan gått en skoldag.
Hos morfar hade jag det bra med familjen. Vi åt god mat och sov läänge o0ch hade det allmänt mysigt :D Åhhh, så himla gott med vindruvor som morfar odlar i sitt växthus! Får se om jag kan hitta någon gammal bild på hur det ser ut i växthusen :)
Idag har jag varit i skolan... Ja inegt att säga om det alls egentligen :P Efter skolan åkte jag och PW hem till JM och kolla på förra tisdagens avsnitt av Desperate Housewifes. Jag försod ingenting för jag är bara på sesong 4 och det som visas nu är sesong 7, men men det var roligt att träffa tjejorna iallafall ;D
Har även tränat i en och en halv timme. Duktig tjey :D Eller inte, kände verkligen inte för att träna idag så det gick väll sådär...


Nu ska jag gå och lägga mig, och Imorgon ska jag vara bättre på att blogga!!

Kramar L

 


Framme

Det var super mysigt i Centrum med SS :D Vi gick direkt till Waynes Coffee, jag tog en stor varmchoklad med grädde och SS en mellan varmchoklad med marsmellows (stavas?). Vi satt och pratade och tiden bara försvann. Tiden går fort när man har roligt eller vad är det man brukar säga? Tog bussen hem vid halv 5 för vid 6 hade mamma sagt att vi skulle åka till morfar och jag hade inte packat ännu :P
Så nu sitter jag hos morfar med lappen i knät och bara segar. Ska bli skönt att bara göra ingenting i några dagar, bara vila upp sig inför att skolan börjar igen :D


Kort taget i sommras på morfars hus

♥L

 


Stressad!

Vaknade för en timme sen, fattar inte hur jag kunde sova sååå länge? Så hela morgonen har jag sprungit runt för att hinna göra så mycket som möjligt på kort tid. För jag ska träffa SS snart i Centrum men innan det behövde jag städa, bädda om och fixa tvätten pluus det jag alltid gör på mornarna. Nu är jag iallafall istortsett klar! Tar bussen om tio minuter så ska fixa det allra sista :D





Puss och Kram från en stressad tjej

 


Fotvärk

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Tre dagar i rad har jag jobbat nu och mina fötter är helt döda :/ jag fattar inte hur de andra som jobbar heltid klarar av att jobba i 8 timmar 5 dagar i veckan, när jag är helt slut efter 5 timmar i 3 dagar.

Jag har märkt att jag låter väldigt negativ när det gäller mitt jobb. Men jag uppskattar det verkligen jätte mycket, jag är glad att jag har det och det är super roligt att jobba också. Jag vet jätte många i min ålder som vill ha ett kvällsjobb men inte hittar något, och det står ofta i tidningen om arbetslösheten bland unga. Därför är jag så glad att jag har haft sån tur när det gäller Complé både när det gällde proa, sommarjobb och nu kvällsjobb.

Nu ska jag titta på Bonde söker fru på Tv4 Play. Haha, fattar inte varför jag tittar på det egentligen :P



Kramar från en trött tjey ♥

Sponge cake, Custard and cream

Varför kan inte alla prata svenska för?
Inte nog med att man ska veta vad allt innehåller på svenska,
 man måste kunna vad alla ingredienser heter på engelska också...


Nu blir det bussen till jobbet!

Kram L


Black


Shopping med syrran i lösdags slutade med...


Armband från JC 20 :- (FYND!)


Ring från H&M 29,90 :-



Super söta knästrumpor från GinaTricot 79 :-


Midcut boot
Vinterskor från DinSko 499 :-

...4 svarta saker! Nästa shopping ska jag åtminstonne köpa något med färg på ;D

♥L

Värt att se: Paranormal Activity 2

Dagen började med att jag vaknade av klockan vid 9, en timme senare tog jag bussen tillsammans med HP och JM till stan. Vi hade det mysigt! Jag köpte en svart långärmad tröja, JM köpte två tröjaor tror jag och HP köpte en spray till blyertstekningar (?). Vi åt jätte god mat på Sandy's på Drottninggatan, eller jag och HP åt en varsin kycklingcyrry pasta, JM drack en vaniljlatte ;)


Från VeroModa 129,90 :-

Åkte direkt från stan med tunnelbanan till Kista för att jobba som jag skrivit i tidigare inlägg. Kom lite tidigt dit bara så jag och HP gick runt lite i Kista också för att få tiden att gå. Annars gick tiden fort under kvällen och helt plötslgt var klockan 9 så att vi kunde stänga :D

Vid halv 10 började bion JM och PW hade redan köpt biljetterna så det var bara att gå in. Juste, påminnelse till mig själv Ta ut pengar och ge till PW! Bion var bra, läskig!! Första skräckfilmen jag har sett på bio, och det var verkligen roligt! Särskillt när hela bion hoppar till då det hände något läskigt :P
Efter bion åkte vi alla tre hem till mig, snacka, spela spel och sen sov :)

Oj, är det redan onsdag! :O Sjukt vad tiden går fort när det är lov...
Puss L

 

 


Paranormal Avtivity 2



Nu blir det jobb som gäller från 16 till 21. Lite jobbigt kanske men jag tjänar ju pengar så det är suuuuuper! Dirket efter jobbet blir det bio med bästaste PW och JM!♥

/ gladtjey_94

Complé

Precis kommit hem efter att ha jobbat i 5 timmar på cafét. Pengar till mig! Yaay! Hände väll inget speciellt alls, tiden rullade bara på som vanligt. Det enda som går att få till roligt var väll att en kille fråga om vi hade mjölk och socker till kaffet. Vilket café har inte mjölk och socker till sitt kaffe lixom?
Hoppas det händer något roligare imorgon :)


Ikväll kommer jag bara vara hemma. Det blir skönt, bara ta det lungt och titta på tv.

Imorgon blir det däremot fullt upp! Mer om det imorgon

Kram L

 


Friskis nästa


RSS 2.0